ROOS

HEY! MIJN NAAM IS MIROSE, 21 JAAR OUD. IK ZOU MEZELF OMSCHRIJVEN ALS EEN GEZELLIG EN SPONTAAN PERSOON. IK BEN DOL OP MIJN FAMILIE EN ZIE ZE ELK WEEKEND. IK BEN EEN ECHTE KOFFIELIEFHEBBER. ZOWEL HET MAKEN VAN KOFFIE, ALS HET DRINKEN ERVAN ;) WAT IK OOK HEEL LEUK VIND OM TE DOEN IS NAAR EEN LEUK STADJE TE GAAN, EN DAAR KOFFIETENTJES TE HOPPEN! MIJN FAVORIETE KOFFIE KIEZEN VIND IK ERG LASTIG, IK HOUD ZOWEL VAN CHEMEX (SLOW FILTER) ALS EEN HEERLIJKE CAPPUCCINO. ZELF ZET IK NU BIJNA ZO'N 3 JAAR KOFFIE EN DAT VIND IK  ECHT GEWELDIG.

VERDER HOUD IK ERVAN OM CREATIEF BEZIG TE ZIJN. OOK ZINGEN IS EEN GROTE PASSIE VAN MIJ. IK ZING IN VERSCHILLENDE (KERK) BANDJES. MIJN CREATIVITEIT KAN IK OOK KWIJT IN SOCIAL MEDIA, DAT DOE IK OOK VOOR ONS INSTAGRAM-ACCOUNT @ROOSENHADAS VOLG ONS VOORAL ;)

IK HEB ENORM VEEL ZIN OM DE HEERLIJKSTE KOFFIETJES TE GAAN ZETTEN VOOR U/JOU. OM JOU/JULLIE DAG ONVERGETELIJK TE MAKEN! TOT SNEL MET EEN LEKKER KOPJE KOFFIE :)   

 

 

 

 

HADAS

HEY! MIJN NAAM IS HADASSA EN IK BEN 18 JAAR OUD. IK HOU VEEL VAN KOFFIE EN DRINK HET LIEFST EEN HEERLIJK GEZETTE HAVER CAPPUCCINO. IK BEN GEDREVEN, ENTHOUSIAST EN IK HOU VAN HARD WERKEN. IK HOU VEEL VAN KOKEN, CREATIEF BEZIG ZIJN, NAAR DE KERK GAAN, MOOIE MUZIEK MAKEN EN TIJD DOORBRENGEN MET MIJN LIEVE FAMILIE EN VRIENDEN.

NA HET HALEN VAN MIJN HAVO DIPLOMA BEN IK GAAN WERKEN IN EEN KOFFIETENTJE IN DOETINCHEM. HET WERKEN ACHTER DE KOFFIEMACHINE EN DE GASTEN EEN FIJN MOMENT BEZORGEN VOND IK ZO LEUK DAT IK ER SAMEN MET MIROSE EEN EIGEN BEDRIJF IN BEN BEGONNEN. IK KAN NIET WACHTEN OM U/JE BLIJ TE MAKEN MET ONZE VERRASSEND LEKKERE KOFFIE EN GEZELLIGHEID ;)

 

 

WHERE WE STARTED FROM

WIJ HADDEN AL LANGER EEN DROOM.. NAMELIJK SAMEN IETS BEGINNEN, ZO ONTSTOND HET IDEE VOOR EEN KOFFIETRAILER. ONZE PASSIE IS KOFFIE DELEN MET MENSEN DIE DAAR NET ZO BLIJ VAN WORDEN ALS WIJ. ALS JE AAN KOFFIE DENKT, DENK JE WAARSCHIJNLIJK OOK METEEN AAN GEZELLIGHEID, DIE TWEE GAAN GOED SAMEN, NET ALS WIJ :)

WIJ HEBBEN ELKAAR LEREN KENNEN ALS COLLEGA'S IN EEN KOFFIETENTJE, AL HEEL SNEL KONDEN WE HET HEEL GOED MET ELKAAR VINDEN EN WERDEN GOEDE VRIENDINNEN. WE ZIJN IN ONS BARISTA VAK ECHT EEN DREAMTEAM! SINDS BEGIN 2024 ZIJN WE BEGONNEN OM ONZE DROOM WERKELIJKHEID TE MAKEN.

EIND JANUARI GINGEN WE VOL ENTHOUSIASME ONDERWEG NAAR DE KVK IN ARNHEM. ROOS & HADAS WERD TOEN OFFICIEEL! DEZE HELE REIS TOT NU TOE WAS HEEL LEUK, VERRASSEND, EN SOMS STRESSVOL, MAAR WE ZIJN ZO BLIJ DAT WE HET GEWOON GEDAAN HEBBEN.

JE KAN ONS GEHELE AVONTUUR, VAN BEGIN TOT NU, VINDEN OP ONS INSTAGRAM ACCOUNT @ROOSENHADAS. DAAR VIND JE TEVENS OOK DE MEEST RECENTE INFORMATIE OVER ONS. TOT SNEL!

 

 

 

E-MAIL: INFO@ROOSENHADAS.NL

INSTAGRAM: @ROOSENHADAS

TELEFOON: 06 22 74 91 68